5694 Pablo

Vrij voor adoptie
Vragen over 5694 Pablo?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
0 jaar, 6 mnd
Geboortedatum:
05-04-2024
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Sociaal, Vitaal, Aanhankelijk, Actief en Nog een pup
Gedrag:
zie omschrijving
Gezondheid:
Nog niet getest

Omschrijving van 5694 Pablo

Begin mei werden 7 pasgeboren Galgo-puppy's gevonden in een vuilcontainer. Een organisatie heeft zich over de puppy's ontfermt. De puppy's zijn met de fles grootgebracht. Gelukkig hebben ze de eerste vaccinaties en wormenkuren goed doorstaan en hebben ze zich goed ontwikkeld.
Op 1 augustus waren ze 3 maanden en zijn ze verhuisd naar de shelter.
Nu is het de hoogste tijd om liefdevolle gezinnen te vinden voor de kleine druktemakers.
Het gedrag van puppy's op deze leeftijd verandert nog erg. Ze gaan de wereld ontdekken. Op dit moment zie je geen verschillen in karakter en gedrag tussen de broers en zussen. Iedereen is onbevreesd, vrolijk en mensgericht. Ze houden van knuffelen, zijn levendig, nieuwsgierig en speels. Voor de puppy's zou het fijn zijn als ze kunnen opgroeien naast een leuke volwassen hond.
Vooral de met de hand grootgebrachte puppy's hebben baat bij een stabiele soortgenoot, die hen ondersteunt bij hun opvoeding en hen hondentaal leert.
We plaatsen de puppy's het liefst bij mensen of gezinnen die veel tijd hebben en zich er van bewust zijn wat het adopteren van een pup inhoud.
Galgo puppy's zijn zeer actief in de puppytijd en hebben de klok rond zorg nodig.
Het is niet voor niets dat ze "Tasmaanse duivels" worden genoemd... De eerste maanden kunnen erg vermoeiend zijn, want als de pup de wereld ontdekt, haalt hij ook allerlei kattenkwaad uit.
Het is belangrijk om ook duidelijke grenzen aan te geven, zodat ze naast ravotten ook voldoende rustperiodes krijgen, anders raken ze op een gegeven moment overprikkeld en komen dan helemaal niet tot rust.
Puppy's hebben veel aandacht, opvoeding en leeftijdsgebonden activiteit nodig. Een Galgo pup is een fulltime baan, maar zo leuk om de ontwikkelingen mee te maken en de pup te zien uitgroeien tot een volwassen hond.
We willen dit goed benadrukken, want als je nog nooit een van deze puppy's hebt grootgebracht, heb je er geen idee van.
Er is echter niets beters dan een kleine Galgo te vergezellen als hij opgroeit.

Video van 5694 Pablo

Foto's van 5694 Pablo