5676 Martina

Geadopteerd - elders
Vragen over 5676 Martina?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
12 jaar, 4 mnd
Geboortedatum:
10-06-2012
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Rustig, Sociaal, Aanhankelijk, Blij, Dankbaar en Makkelijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten, Goed met kinderen, Goed met volwassenen en zie omschrijving
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5676 Martina

Martina. Zo heet ze nu. Haar eigenaar had haar sola genoemd ofwel “alleen”. En dat was ze helemaal moederziel alleen. 12 jaar lang zat zij alleen vast aan een ketting in een zwaar vervuilde ruimte. Haar eigenaar sloeg haar en is uiteindelijk vast komen te zitten voor het slaan van zijn vrouw. Niet voor het mishandelen van zijn hond. Toen de man vast kwam te zitten kon Sola nu Martina worden gered.
Eindelijk!
Martina geniet van alles. Van iedere aanraking. Van al het menselijk contact. Ze kan met kinderen. Met katten zal ze nog getest worden. Ze heeft geen Leish. Kan met mannen en is voor niks of niemand bang. Ondanks haar zware verleden wandelt ze heel positief door het leven.
Er moeten een paar kleine tumoren worden verwijderd. Deze zitten los van het weefsel en zullen op korte termijn makkelijk kunnen worden verwijderd.
Martina maakt je vrolijk als ze haar lieve koppie tegen je handen duwt. Als je haar dan met twee handen tegelijk aait, geniet ze intens. Martina wil niets liever dan door naar de tweede akte van haar leven. Neem jij haar mee om nog te genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft. Martina is klaar om nog een aantal jaren vol te genieten. Vindt u haar ook zo’n lieve leukerd vul dan het formulier in voor haar dan zal ze als ze bij u mag wonen uw hart vullen met liefde

Video van 5676 Martina

Foto's van 5676 Martina