5672 Amelie

Gereserveerd - elders
Vragen over 5672 Amelie?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco mix
Geslacht:
Teef
Gewicht:
20,00 KG
Leeftijd:
1 jaar, 11 mnd
Geboortedatum:
30-10-2022
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Sociaal, Aanhankelijk, Blij en Speels
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met volwassenen, Niet goed met katten en zie omschrijving
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5672 Amelie

Amelie tovert een lach op je gezicht. Zij is een prachtige Podenco herder mix.
Anderhalf jaar oud. Vrolijk en vriendelijk.
Amelie kan druk worden puur door enthousiasme maar is ook goed weer tot rust te brengen. Het liefst ploft ze naast je op haar rug neer en laat zich dan kroelen. Een echte zoals we dat noemen “kroelkip”.
In de kennel in de shelter is ze rustig en vindt ze alles best. Amelie heeft geen Leish. Helaas kan zij niet met katten. Er zijn vast mensen zonder katten die vallen voor deze geweldige hond. Amelie is dol op ballen. Vooral om er mee te paraderen.
Amelie zat in het dodingsstation. Gelukkig werd ze er door de mensen van de shelter uitgehaald en heeft ze nu een kans op geluk.
In de shelter krijgt Amelie teveel prikkels. Het zou fantastisch zijn voor haar om een eigen familie te krijgen. Met een andere hond om mee te ravotten.
Als enige hond zou ook kunnen mits mensen veel tijd met haar doorbrengen. Amelie wil eropuit! Mensen ontmoeten en andere honden. Deze hond houdt van gezelligheid maar ook van een lekker plekje om na het strekken van haar poten te kunnen gaan liggen en op haar rug in slaap te vallen.
Wie o wie wil en kan Amelie een eigen thuis bieden. Zij wacht met smart:)

Bijzonderheden: Positieve ortolani-test, aanleg voor dysplasie in beide heupen. Het gebruik van chondroprotectors wordt chronisch aanbevolen.

Video van 5672 Amelie

Foto's van 5672 Amelie