5653 Victoria

Vrij voor adoptie
Vragen over 5653 Victoria?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco
Geslacht:
Teef
Gewicht:
26,00 KG
Leeftijd:
3 jaar, 8 mnd
Geboortedatum:
14-02-2021
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Rustig, Aanhankelijk en Makkelijk
Gedrag:
Goed met andere honden en zie omschrijving
Gezondheid:
Anaplasma positief, Ehrlichia positief, Leishmania positief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5653 Victoria

Mooie lieve witte ruigharige Victoria.
Zij ziet eruit als een stoere tante. Zij is echter superzachtaardig. Ze is makkelijk, kalm maar kijkt zeker eerst de kat uit de boom. Of ze katten in de boom zou jagen is nog niet bekend. Ze is nog niet getest met katten. Victoria is 3 jaar oud. Ze begrijpt het leven nog niet zo goed. Komt uit een Rehala waar ze vast zat aan een ketting. Haar vrije leven is daarom nog vreemd voor haar en af en toe wel spannend. Mooi en best bijzonder is dat Victoria helemaal niet onder de indruk is van verkeer. Vreemd want dat is ze helemaal niet gewend maar is nul probleem! Victoria heeft erlichia gehad maar is daar voor behandeld. Hoe die waarde nu is wordt binnenkort getest. Victoria heeft nul verschijnselen. Vermoedelijk is het niet meer aanwezig. Op Leish is zij ook getest en de PCR test was negatief.
In het ergste geval zal zij jaarlijks controle nodig hebben en medicatie maar verder zal het haar leven niet beperken. Victoria zou met andere hond(en) kunnen maar ook alleen met iemand die echt heel veel tijd voor haar zou hebben.
Victoria is een slimme meid en heeft echt een eigen huis nodig om de reserves die ze nog heeft los te laten.
Wie kan haar die gezellige veilige haven bieden?

Video van 5653 Victoria

Foto's van 5653 Victoria