5637 Salu

Vrij voor adoptie
Vragen over 5637 Salu?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
0 jaar, 9 mnd
Geboortedatum:
20-12-2023
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Vitaal en Nog een pup
Gedrag:
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5637 Salu

Salu is een inmiddels alweer 9 maanden oude galgo. Hij is een hele lieve en brave pup. Is heel sociaal met andere honden, niet dominant en zo heerlijk speels. In het begin is hij meer achterdochtig tegenover onbekende mensen. Hij is zeker niet in paniek, maar is geen hond die op iemand afrent als er een nieuw persoon zijn kennel binnenkomt. Hij staat vrolijk kwispelend op en blijft in de buurt, maar vraagt niet om liefkozingen totdat hij zeker weet dat er geen gevaar is. Bij mensen die hij kent, is hij veel aanhankelijker en vraagt hij altijd om knuffels. Het is een vriendelijke en speelse hond voor gezinnen die al eerder een verlegen hond hebben gehad en die momenteel een andere stabiele hond in huis hebben die graag af en toe speelt.
Deze lieverd zoekt een eigen thuis waar hij heel gelukkig mag zijn en mag ontdekken hoe mooi het leven kan zijn. Mag dit bij u?