5624 Boeddha

Geadopteerd
Vragen over 5624 Boeddha?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Podenco
Geslacht:
Reu
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
9 jaar, 1 mnd
Geboortedatum:
25-07-2015
Land:
Nederland
Sheltercode:
Pleeg
Karakter:
Sociaal, Actief en Vrolijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met kinderen, Goed met volwassenen en zie omschrijving
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5624 Boeddha

Boeddha is een bijna 9-jarige Podenco met een hart van goud. Hij is een heerlijke clown die altijd plezier heeft en zeer sociaal is naar zowel mensen als dieren. Zijn voorkeur gaat uit naar mannen en kinderen, maar iedereen die zijn kontje wil bekloppen, mag aan hem zitten. Zijn vrolijke karakter en liefdevolle aard maken hem tot een geliefd gezelschapsdier.

Activiteiten en Speelplezier
Boeddha houdt van actief zijn. Hij vindt het geweldig om achter katten aan te jagen, hoewel hij snel zijn lesje leert als de kat terug slaat. Hij is in zijn element tijdens lange wandelingen in het bos en rennen op het strand. Boeddha is perfect voor een gezin dat graag tijd buiten doorbrengt. Hij luistert goed als je hem roept en geniet van de vrijheid om los te kunnen lopen. Het is belangrijk voor hem om zijn energie kwijt te kunnen door middel van snuffelspelletjes en andere mentale uitdagingen. Zonder deze bezigheden kan hij nerveus en onrustig worden, en dat kan hem terugbrengen naar zijn trauma's.

Rust en Comfort
Boeddha’s favoriete slaapplaatsen zijn een bench die aan drie kanten dicht is, een comfortabele donutmand, of het liefst de bank. Hij doet echter niet moeilijk als hij niet op de bank mag en laat zich gemakkelijk corrigeren. Voor een Podenco is hij uitzonderlijk volgzaam en mensgericht, wat hem een geweldige aanvulling maakt op een huishouden. Hij weet zich ook goed te gedragen in een roedel van Galgo’s en Podenco’s, wat hem een veelzijdige metgezel maakt.

Gezinsleven
Boeddha kan uitstekend overweg met kinderen, maar zijn nieuwe familie moet er wel voor zorgen dat zijn rust wordt bewaakt. Hij is een gevoelige hond die graag pleast en soms over zijn eigen grenzen gaat om anderen tevreden te stellen. Hij speelt graag met balletjes, knuffels, lapjes, botten, en Kongs. Binnenshuis is hij rustig en kan hij zichzelf prima vermaken. Boeddha kan een paar uur alleen blijven in zijn bench met een Kong of een kluif. Bij thuiskomst blaft hij van enthousiasme, maar dit gedrag is goed te corrigeren.

Reden voor Herplaatsing
Boeddha’s huidige baasje heeft een hartinfarct gehad en kan hem niet meer de zorg en aandacht geven die hij nodig heeft. Dit is een verdrietige situatie, maar het is noodzakelijk voor Boeddha’s welzijn dat hij een nieuw thuis vindt waar hij zijn levensvreugde kan behouden.

Op Zoek Naar Een Nieuw Thuis
Boeddha zoekt een liefdevol nieuw gezin dat hem de ruimte en aandacht kan bieden die hij nodig heeft. Een gezin dat van wandelen en buitenactiviteiten houdt, zou ideaal zijn. Boeddha heeft veel liefde te geven en zal een loyale en speelse vriend zijn voor zijn nieuwe familie.

Als jij denkt dat je Boeddha een gelukkig en actief leven kunt bieden, aarzel dan niet om contact op te nemen. Boeddha wacht met smart op zijn nieuwe avontuur met een liefdevolle familie die hem alle aandacht en zorg kan geven die hij verdient.

Video van 5624 Boeddha

Foto's van 5624 Boeddha