5610 Elke

Gereserveerd - elders
Vragen over 5610 Elke?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
22,30 KG
Leeftijd:
4 jaar, 1 mnd
Geboortedatum:
19-08-2020
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Gedrag:
Goed met katten en zie omschrijving
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5610 Elke

Elke is een vierjarige lieverd. Ze heeft een lichte afwijking aan haar hartje dat per toeval is ontdekt maar heeft hier geen last van. Een check bij de dierenarts over een jaar is wel een goed idee. Elke heeft geen Leish. Met kinderen is Elke heel goed en rustig. Met katten is zij nog niet getest. Elke is sociaal en makkelijk. In het begin kijkt ze de kat uit de boom maar ach dat is toch logisch. Als ze weet dat je oké bent en goede bedoelingen hebt dan vindt ze alles goed. In het begin duurde dat wennen aan een nieuw mensenmens een aantal dagen. Inmiddels maar een paar minuten. Hoera!
Elke is klaar om geadopteerd te worden. Elke komt van een jager en werd door hem niet meer goed genoeg bevonden. Wij vinden Elke meer dan goed genoeg. Met haar haal je een kalme, heel zachtaardige, sociale dame in huis die dankbaar is voor iedere liefdevolle streling. Wie o wie voor deze topmeid?

Video van 5610 Elke

Foto's van 5610 Elke