5671 Alex

Gereserveerd - elders
Vragen over 5671 Alex?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
20,00 KG
Leeftijd:
2 jaar, 9 mnd
Geboortedatum:
12-01-2022
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Sociaal, Aanhankelijk, Blij, Enthousiast, Niet bang, Speels, Vriendelijk en Vrolijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten, Goed met kinderen, Goed met volwassenen en zie omschrijving
Gezondheid:
Leishmania positief, Anaplasma negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5671 Alex

Lieve lieve lieve Alex.
In de shelter omschreven als ALTIJD blij. Met kinderen is hij geweldig. Hij is geen volger. Heeft echt een eigen karakter. Heeft helaas wel Leish maar deze is onder controle. Medicatie en jaarlijkse controle zal hij nodig hebben maar Alex voelt zich goed. Alex is supersociaal. Is nergens bang voor en gaat met alle situaties met vertrouwen om. Open gaat hij er dan in.
Alex kan heerlijk spelen maar is niet hyperactief. Leuk weetje is dat hij iedereen als hij aan de lijn zit al van afstand heel enthousiast begroet ook al kent hij diegene helemaal niet;)
Alex is afgestaan door een jager die vond hem niet goed genoeg. De voorpootjes van Alex staan een beetje raar. Door slechte voeding zijn ze zo gegroeid. Opereren hoeft niet en Alex heeft er helemaal geen last van. Alex is een blij ei.
Een levensgenieter. Hij zoekt een medelevensgenieter of een familie vol met levensgenieters.
Hij wil zo graag ergens bij horen.
Wie o wie voor mooie lieve supersociale Alex?
O ja voor we het vergeten te vertellen. Alex slaat steeds door enthousiasme in de kennel van de shelter zijn staart kapot. Wat zou het fijn zijn als hij nooit meer in een kennel hoeft te zitten dan kan zijn mooie staart heel blijven en kan hij er toch naar hartelust mee zwiepen.

Video van 5671 Alex

Foto's van 5671 Alex