5698 Love

Vrij voor adoptie
Vragen over 5698 Love?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
2 jaar, 0 mnd
Geboortedatum:
07-10-2022
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Rustig, Afwachtend, Bang in het begin en Onderdanig
Gedrag:
Goed met andere honden en zie omschrijving
Gezondheid:
Leishmania positief, Anaplasma negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5698 Love

Love komt van een inval op La Rambla. De politie vroeg ons om voor 7 windhonden te zorgen die ze hadden ontdekt terwijl ze in een hele ongelukkige situatie leefden, ze waren allemaal erg ondervoed en een van hen was al overleden.

Bang kwam ze aan, erg getraumatiseerd in het asiel en beetje bij beetje leert ze te vertrouwen, maar ze is nog steeds bang . De eerste dagen was ze erg bang als iemand haar kennel binnenkwam of op het moment dat ze haar aan de lijn deed om te gaan wandelen, ze was volledig geblokkeerd met een paniekerig koppie. In twee weken tijd hebben we veel verandering gezien, ze begint aan de lijn te lopen (hoewel ze nog moet verbeteren) en ze is niet langer bang als haar verzorgers binnenkomen om haar te behandelen, te voeden enz., maar ze blijft nog steeds onverschillig in haar mand,in plaats van blij op te staan om liefkozingen te vragen. Je kunt haar strelen en ze is niet bang, maar zij is niet degene die erom vraagt. Met andere honden is ze erg braaf, onderdanig, sociaal, niet dominant. Voor gezinnen met ervaring met windhonden en een andere hond die thuis is getraind, en die weten dat ze ermee moeten werken om haar aan een huis te laten passen.