5718 Velvet

Vrij voor adoptie
Vragen over 5718 Velvet?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
0 jaar, 5 mnd
Geboortedatum:
17-05-2024
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Aanhankelijk, Enthousiast, Niet bang, Nog een pup, Speels en Vrolijk
Gedrag:
Goed met andere honden en Goed met volwassenen
Gezondheid:
Nog niet getest

Omschrijving van 5718 Velvet

Lieve knappe Velvet is nog een pup. Haar oogjes zijn helaas niet helemaal in orde waardoor ze niet heel goed ziet, maar ondervind daar weinig hinder van.
Ze wordt in de shelter als de liefste en aardigste pup ter wereld beschreven. Ze is erg aanhankelijk, heeft geen angsten, ze houdt ervan om verwend te worden en om met mensen om te gaan, ongeacht of het vreemden zijn. Ze is vrolijk en gelukkig.
Tijdens de eerste fase in het asiel nadat ze is gered, is ze alleen in haar kennel geweest totdat ze goed is ingeënt, ze heeft geen angst getoond ondanks het feit dat ze graag altijd bij mensen of andere dieren is. Als ze ons de deur hoorde komen, stapte ze heel blij uit haar mand en huilde ze een paar seconden, wetende dat we heel snel bij haar zouden zijn om haar te aaien, maar de hele dag bracht ze rustig door in haar kennel, liggend of alleen spelend met haar speeltje.
Zij leert heel goed om aan de lijn te lopen, ze ziet genoeg om zonder problemen te lopen, zonder angst of verstrikt te raken tussen onze benen. Met andere honden is ze ook heel goed.
Bij wie mag Velvet op de bank neerploffen en wil haar begeleiden om heel gelukkig te worden?