5697 Aegon

Vrij voor adoptie
Vragen over 5697 Aegon?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Reu
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
12 jaar, 2 mnd
Geboortedatum:
15-08-2012
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Aanhankelijk, Blij en Vriendelijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met volwassenen, Niet bekend met katten en zie omschrijving
Gezondheid:
Leishmania positief, Anaplasma negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5697 Aegon

Aegon komt van een inval op La Rambla. De politie vroeg ons om voor 7 windhonden te zorgen die ze hadden ontdekt terwijl ze in een hele ongelukkige situatie leefden, ze waren allemaal erg ondervoed en een van hen was al overleden.

Zeer rustige, lieve, tedere en aanhankelijke hond. Hij is een rustige en knuffelige windhond die blij is om een bed te hebben en elke dag geaaid te worden. Hij heeft geen angsten, op dit moment is hij volledig ontspannen ondanks dat hij maar heel kort in het asiel is, maar de eerste twee dagen was hij veel banger, als iemand een plotselinge beweging maakte die dicht bij hem was, was hij erg bang. Er is veel veranderd in dit aspect, als adoptant moet u weten dat hij misschien de eerste dagen na uw adoptie bang kan zijn en een rustige ruimte thuis nodig heeft waar hij zich veilig kan voelen terwijl hij de mensen en de nieuwe plek leert kennen, en dat u na een paar dagen een heel erg lieve, aanhankelijke, ontspannen en sociale hond heeft.
Nu vindt hij het heerlijk als iemand zijn kennel binnenkomt, hij is de eerste van zijn groep die opstaat om de deur te naderen in afwachting van een aai. Met andere honden is hij braaf, sociaal, onderdanig, niet dominant. Voor ervaren gezinnen, zodat ze weten hoe ze hem in het begin moeten benaderen.